Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Foredrag: Styr Dine Tanker = Styr Ditt Liv

17. January 2018 @ 19:30 - 21:15

Har du lyst å begynne år 2018 med en real mental vitamininnsprøytning? Tankene styrer følelsene dine, og følelsene styrer hva du gjør med livet ditt. Hva er hemmeligheten for å ta styringen? Svaret har potensial til å snu opp ned på det du tenker om deg selv og livet ditt! Du vil få oppleve hva tankene dine kan gjøre med kroppen din, og få ett par verktøy som kan brukes enkelt i hverdagen din. Få en real selvtillits-boost og gå smilende ut fra dette foredraget med mer tro på deg og selv og din fremtid!

Har du vært på dette foredraget før så er dette en ypperlig mulighet for påfyll! Repitisjon er mentaltrening.

Bli med du også!

PRIS: kr 300 (betales kontant ved inngang eller VIPPS til 99712850) – ALLE pengene går til en eller flere vedledighetsorganisasjoner (Hjelp Oss Hjelpe Rogaland, Dråpen i Havet avd Stavanger + The Ocean Clean Up Project (https://www.theoceancleanup.com/)

Foredragsted: Sola Helsefarm, Stangelandsveien 60

VIKTIG INFO: Med hensyn til plass og andre forberedelser, så trenger jeg å vite nøyaktig hvor mange som kommer til foredraget. Derfor vil du kun bli registrert som deltaker ved å sende meg sms på tlf 99712850 eller epost til post@SuperPotensial.no.

Gleder meg til å treffe deg!

……………………………………

MITT MÅL: GI SÅ MYE JEG KAN!
Ett av målene mine for 2018 er GI enda mer; Å skape enorm verdi for mennesker og verden vi lever sammen i. Det finnes mange måter jeg skal gjøre dette på. En av dem er å holde dette foredraget, og en annen er økonomisk støtte til veldedighet. Som ett symbol på min forpliktelse så gir jeg vekk hver eneste krone som kommer inn på dette arrangementet til overnevnte organisasjoner.

Mitt mål er å holde dette foredraget for minst 100 mennesker! Ifjor var vi 77stk! Det er ett stort mål, og det er mulig. Jeg har fullt og helt tro på at det er mulig med hjelp fra deg. Dette er vinn vinn for alle involverte; du går ut derfra med verktøy, kunnskap og inspirasjon, og de 300kr du investerte kan bokstavelig talt redde liv og øke livskvaliteten til medmennesker.

HVORDAN KAN DU HJELPE?
Bli med på foredraget. Motiver venner/familie/kollegaer til bli med. Del denne mailen. Del arrangementet på facebook med venner og grupper. Finnes det andre kreative og effektive måter å gjøre dette på, så kjør på 🙂

Jeg lover deg med hånden på hjertet; jeg skal gi alt for at dette foredraget blir det beste jeg noensinne har holdt!

For en tid tilbake en kveld når jeg la min sønn Adrian til å sove så forteller jeg til han; Adrian, du er viktig for denne planeten…Så svarer han; Men pappa, alle mennesker er viktige for denne planeten…

Fra Hjerte,
Kenneth Soares

www.Superpotensial.no
www.SuperPotensialAkademiet.no

Details

Date:
17. January 2018
Time:
19:30 - 21:15
Event Category:

Organizer

Kenneth Soares
Phone:
99712850
Email:
post@SuperPotensial.no
Website:
www.Superpotensial.no

Venue

Sola Helsefarm
Stangelandsvegen 60
Sola, 4051 Norway
+ Google Map
Phone:
412 96 233
Website:
https://www.solahelsefarm.no/