BEHANDLINGER


HELSE-SJEKK

ES-Complex er et elektrokjemisk undersøkelsesapparat. Hovedfunksjonen er å lese av prosessene i kroppen, og den måler hvilke organer og vev som jobber for lite eller for mye. Den måler hormonbalansen, syre/base forhold, og det sympatiske og parasympatiske systemet. Videre får man opp en risikoprofil over hvilke problem klienten trolig har, eller holder på å utvikle, basert på en sammenligning med målingene i referansedatabasen over mennesker med ulike diagnoser.

ES-Complex skanner kroppen på et par minutter. Det er først og fremst ekstracellulær væske som måles. Det er her biokjemien er viktigst, og celleaktiviteten kalkuleres basert på hva som går inn og ut av cellene. Les mer…Cryo21 – KULDETERAPI

Cryo21 er en terapeutisk behandling for fjerning av fett uten kirurgi og med varig effekt. Behandlingen kjennes kun som en behagelig kjølig massasje. Denne metoden er helt ulik andre cryometoder da kuldesonden vår beveges manuelt på de steder man ønsker å fjerne fett.

Mange Behandlingsområder:

  • fjerne spenninger i muskler samt symptomer fra traumer etter kvestelser.
  • fjerne uønsket fett fra kroppen og rynker i ansikt, samt dobbelhake.
  • reduserer muskel og senebetennelser.
  • reduserer muskelsårhet pga. opphopning av melkesyre i musklene. Les mer…
MEDISINSK TERMOGRAFI

Vårt varmesøkende kamera tar termografiske bilder av svært høy nøyaktighet i forhold til temperaturforskjeller og ut ifra dette kan bildene tolkes.

Ved mistenkelige endringer av mønstre kan bildene tolkes i forhold til: brysthelse, tannhelse, bihuler og allergier, hjerte/ kar lidelser, mage og tarm, stoffskifte, muskler og skjelett, hormonelle ubalanser og lymfesystemet. Les mer…PAPIMI – MAGNETFELT TERAPI

PAPIMI har i mange tilfeller en umiddelbar effekt. Behandlingen skjer gjennom en lang serie av små elektriske støt med vilkårlige og varierende impulser.

PAPIMI  kan være en effektiv behandlingsmetode for en lang rekke lidelser og plager: smerter, muskel og skjelett-plager, reumatiske lidelser, bruddskader, migrene, idrettsskader m.m.

De dokumenterte resultatene av PAPIMI er smertelindring, reduksjon av betennelser, balanserer hormonfunksjoner, styrker immunforsvaret, motvirker forkalkning, øker blodsirkulasjon og avgifter kroppen. Les mer…


Monocrome fargeterapi

En fantastisk lys-projektor hvor du bader i regnbuens farger. Hver farge har en frekvens som påvirker kroppen vår fysisk, mentalt, spirituelt og emosjonelt.

I denne lysterapien merkes bedring både fysisk og emosjonelt. Mange opplever behandlingen som en «energiboost”. Les mer…

LYMFEDRENASJE

Lymfedrenasje stimulerer lymfesystemet til å øke transporten av overskuddsvæske og slaggprodukter fra vevet tilbake til blodbanene for å renses og transporteres ut av kroppen via urinen.

Allerede etter første behandling kan du føle at du fått mer energi, overskudd, økt forbrenning, bedre fordøyelse og bedre søvnkvalitet.

Etterhvert vil du merke at immunsystem forbedres,  huden blir fastere og glattere, hevelser reduseres, musklene får bedre tonus og cellulittene synes mindre. Les mer…


SPM Vakuummassasje/-kopping

Vakuummassasje er en form for dyptgående massasje. Under behandlingen benyttes ulike størrelser av kopper avhengig av kroppsdelen og ønsket undertrykk. Vakuumet som dannes bidrar til en kraftig blodgjennomstrømning i underhud, muskler og bindevev som er en effektiv måte å utskille avfallsstoffer fra bindevevet. 

Vakuummassasje kan brukes ved smerter eller bevegelseshemning i muskler og ledd og er en form for dyptgående massasje, og reaksjoner merkes umiddelbart. Det er perfekt ved behandling av triggerpunkter (muskelknuter som hemmer bevegelse og gir smerte) ved muskelterapiLes mer…