Cryo21 – Kuldeterapi


Cryoterapi-revolusjonen er nå endelig i Norge. Det KarolinskaInstitutet i Stockholm har forsket på kuldebehandling (Cryo-terapi) av fettceller. Deres studier viser at når man tilfører «hvitt fett» kulde, vil dette fremme veksten av blodårer som omdanner det hvite fettet til brunt fett. Det brune fettet er mye lettere for kroppen å forbrenne. Kuldebehandlingen (Cryoterapi) er FDA godkjent og er helt trygt og ufarlig uten noen former for bivirkninger.

Behandlingen kjennes kun som en behagelig kjølig massasje.
Denne metoden er helt ulik andre cryometoder da kuldesonden vår beveges manuelt på de steder man ønsker å fjerne fett. Andre modeller festes til kroppen med vakuum, men den metoden gir ofte brennmerker og har et svært begrenset behandlingsområde.

Behandlingsområder:

Cryo21 kan fjerne spenninger i muskler samt symptomer fra traumer etter kvestelser. Videre kan den fjerne uønsket fett fra kroppen og rynker i ansikt, samt dobbelhake.

Cryo21 har en antibetennelseseffekt. Den reduserer muskel og senebetennelser, og reduserer muskelsårhet pga. opphopning av melkesyre i musklene.

Cryo21 er en terapeutisk behandling for fjerning av fett uten kirurgi og med varig effekt.

Cryo21 skaper et termisk sjokk ved at temperaturen i fettcellene reduseres. Denne prosessen kalles apoptose som resulterer i en gradvis degenerering og eliminering av døde fettceller.

Dette skjer ved at maskinen reduserer temperaturen i området fra 34°C til kun 8°C og dette uten at kunden føler noen form for kulde. Det føles kun som en deilig og avkjølende massasje.


Pris: kr. 1.500,-

Ved kjøp av 6 behandlinger betaler du kun for 5.