INTROSPECT

En russisk revolusjonerende oppfinnelse.

Dette apparatet finner ubalanser i organene våre.

Introspect Oberon finner både konkrete problemer og ubalanser, og svekkelser som kan føre til sykdom. Kroppen scannes på cellenivå, og det er ingen andre metoder i dag som kan finne utvikling mot ulike problemer på et like tidlig stadium som Introspect Oberon.

Introspect Oberon finner ulike belastninger og defekter i menneskers organer og vev. Metoden bygger på analyse av hjernestammens elektromagnetiske svingninger som inneholder fullstendig informasjon om hele organismen. Informasjonen avleses med en laser og en frekvensgiver rettet mot projeksjonsområdet for hjernstammens elektromagnetiske stråling.
Introspect Oberon kan scanne og behandle samtlige deler av kroppen, herunder: Hjerte- og karsystemet, pusteorganene, mage- og tarmkanalene, det reproduktive systemet, skjelettet, musklene, det endokrine systemet, synet og hørselen, hjernen, nervesystemet, skjoldbruskkjertelen, binyrene, hypofysen, bukspyttkjertelen, thymus, lymfesystemet, blodet, ryggmargen, kromosomene, etc. Hver test tar noen få sekunder. En komplett test av hele kroppen kan gjøres på alt fra 30 minutter til 2 timer.