Nettbutikk

Sola Helsefarm forhandler urter og kosttilskudd, blant annet fra HerbaPlus og SanOmega, som del av vår behandling. Alle våre leverandører har produkter av høy standard og med godt renommé.

 

Kom gjerne innom "Sansekroken" neste gang du er hos oss på Helsefarmen. I tillegg til et stort utvalg av urter og kosttilskudd, selger vi saltlamper, krystaller, hudpleieprodukter, røkelse, vegansk sjokolade mm.

TILBUD på vannbehandler

Drikkevannet i Norge er ikke så rent som vi ofte kan få inntrykk av. Artikkelen fra NRK (link) beskriver tilstanden på norske vannrør mange steder i landet.

Rent vann er viktig for helsen og en frisk kropp. Vi selger to ulike typer vannbehandlere som renser vannet ditt uten bruk av kjemikalier. De produserer begge filtrert, alkalisk og ionisert vann, som justerer PH-verdien, øker oksygennivået, gir antioksidant virkning, og gir vannet nydelig smak.
 
Vannbehandlerne Delphi og Alphion renser vannet for tungmetaller og bakterier, og er utformet for å gi deg mange år med det reneste og mest helsefremmende vannet. Vi har nå KAMPANJEPRIS – se tilbud under: