fre. 12. nov. | Sola Helsefarm

Kurs: Dr. Bachs Blomsterremedier, Chakralære og Psykologi

Tre timers workshop: Hvilke følelser, ressurser og egenskaper i deg representerer chakraene? Hvordan er de knyttet til psykologi? Hvordan kan Dr. Bachs Blomsterremedier være med på å balansere chakraene?
Registration is Closed
Kurs: Dr. Bachs Blomsterremedier, Chakralære og Psykologi

Tid og sted

12. nov., 16:00 – 19:00
Sola Helsefarm, Stangelandsvegen 60, 4051 Sola, Norge

Om arrangementet

Hvilke følelser, ressurser og egenskaper i deg representerer chakraene? Hvordan er de knyttet til psykologi?  Hvordan kan Dr. Bachs Blomsterremedier være med på å balansere chakraene? 

I dette 3 timers workshopet vil du få lære om dette, med dypdykk i et par av chakraene, og i hvordan Dr. Bachs Blomsterremedier kan være med på å sende harmoniserende impulser inn i  de tanke, handlings og følelsesmønstre/temaer som disse chakraene representerer.  Det blir også tid til noen få yogaøvelser for å støtte oppunder balanseringen av chakraene,  hentet fra hennes kommende bok på Universitetsforlaget "Yoga og Livsmestring i skolen"- hvor alle de 7 øvelseskapitlene bygges opp rundt chakraene og utviklingspsykologi.

Dato: Fredag 12 nov. 2021. 

Tid: kl. 16-19 

Pris: 200,- for deltagere på helgens Trinn 1 Dr. Bachs Blomsterremedier. 

Kr. 500,- for de som kun deltar fredag. 

Påmeldingsfrist: 20 september 2021 

Sted:  Sola Helsefarm  Stangelandsveien 60  4051 Sola/Stavanger 

Påmelding på mail til: post@solahelsefarm.com 

Sola Helsefarm ved Wenche Milas Telefon: 412 96 233

Foredragsholder Isabelle Schjelderup er forfatter av boken «Lek med Yoga» utgitt på CappelenDamm Akademisk i 2019. Boken viser yoga for barn gjennom de 4 årstidene. Hun er igang med bok 2, som har arbeidstittel «Yoga og livsmestring i skolen». Medforfattere er internasjonalt bestselgende forfatter, yogalærer og psykolog Anodea Judith. Som har spesialisert seg på chakrayoga relatert til psykologi, og Professor i psykologi Ingunn Hagen ved NTNU, som blant annet har spesialisert seg på yoga for barn og unge.  Isabelle er også mor til 4 barn. Hun er sosionom med videreutdanning i Akutt og Ambulant krisehåndtering. Hun er yogalærer, mindfulness-instruktør, helhetsterapeut og lyd og vokalhealer, lærer i den Internasjonale Bachterapeut utdannelsen, og har flere andre komplementær medisinske fordypningsområder og utdannelser. Les mer på: www.heartlight.one Legg deg gjerne til FB gruppen hennes heartlight.one for fortløpende oppdateringer om eventer samt andre poster om kropp, sinn og helse.

Dele dette arrangementet