lør. 13. nov. | Sola Helsefarm

Trinn 1 Dr. Bach`s Blomsterremedier (1)

Trinn 1 av den Internasjonale Bachterapeututdannelsen, godkjent av Bach senteret i England.
Trinn 1 Dr. Bach`s Blomsterremedier (1)

Tid og sted

13. nov., 10:00 – 14. nov., 17:00
Sola Helsefarm, Stangelandsvegen 60, 4051 Sola, Norge

Om arrangementet

Detaljer Trinn 1 av den Internasjonale Bachterapeututdannelsen, godkjent av Bach senteret i England. Kurset har fokus på hvordan du kan bli kjent med remediene innenfra, ved å bevisstgjøres om dine egne tanke, handlings og følelsesmønstre, og hvilke remedier du kan bruke for å få større emosjonell balanse. Ved å linke de til eget liv, kan du lettere bruke de på deg selv, dine nære og kjære, eller på dine klienter.   Spørsmål vi vil utforske kan være: Hvordan flykter du fra deg selv når livet blir vanskelig? Eller i det daglige? Hva slags tanke, handlings og følelsesmønstre pleier du å ta i bruk når livet butter imot?  Hvordan klare å stå plantet midt i dine følelser på godt og vondt, og bruke de som ditt skattkammer til innsikt, bevisstgjøring, og forløselse til dyp kontakt med deg selv, din sjel, og din livsvei.  I to dager fordyper vi oss i de 38 bachremediene. Du vil få en grunnleggende innsikt i hvert enkelt remedie, og hvordan ta de i bruk på deg selv, dine nære og kjære, barn og dyr.  Kurset består av fellesundervisning, grupperefleksjoner og gruppeøvelser, egenrefleksjoner meditasjoner, temaarbeid og samtaler. Les mer på www.heartlight.one og på bachcentre.com om utdannelsen og om remediene.

Dato: Lørdag 13. og søndag 14. november, 2021 

Tid: kl. 10-17 

Pris: kr. 3060,- 

Påmeldingsfrist: 20. september 2021 

Sted:  Sola Helsefarm  Stangelandsveien 60  4051 Sola/Stavanger 

Påmelding på mail til: post@solahelsefarm.com 

Sola Helsefarm ved Wenche Milas Telefon: 412 96 233  

Legg deg gjerne til Isabella's FB gruppe Heartlight.one, for oppdatering om kurs og foredrag, samt poster om kropp, sinn og sjel. 

Om kursholder: Isabelle Schjelderup har jobbet med remediene gjennom 29 år, også innenfor det etablerte helsevesenet. Hun er blant annet utdannet sosionom, med videreutdannelse i Akutt og Ambulant Krisehåndtering, Helhetsterapeut, Yogalærer, Latteryogaleder, Lyd og vokalhealer, Mindfulnessinstruktør, Lærer i Den internasjonale Bachterapeututdannelsen trinn 1 og 2. Hun er forfatter av boken "Lek med Yoga" utgitt på Cappelen Damm, og er igang med sin bok nr 2, "Yoga og livsmestring i skolen"- som skal utgis på Universitetsforlaget, med medforfattere professor i psykologi ved NTNU Ingunn Hagen og verdenskjent forfatterinne, psykolog og yogalærer Anodea Judith. Hjertelig velkommen!

Dele dette arrangementet