top of page
Sola_Helsefarm©_Fotograf_Siv_Sivertsen-
Symptomer og plager

Fordøyelsesplager

Abstrakt mønster 11

Via helsesjekk kan vi finne årsaken til plagene dine. Vi bruker ulike behandlingsformer og utstyr basert på helsesjekken. Blant annet Scio (kvantemedisin), Heidelberg-testen (måler magesyreproduksjon), kostholdsveiledning og Herba Plus urtemedisin. Ved alvorlige symptomer er det viktig at man først sjekkes hos lege.

Matintoleranser

Matintoleranser kan gi ulike plager (eks migrene, betennelser, utslett, smerter, uro mm). Via helsesjekk, IgA/IgG blodprøve og kostholdsveiledning kan vi undersøke om matintoleranser, og lekk tarm, kan være årsak til dine plager. Vi kan også bruke Heidelberg-testen (tilstand magesyre) og Herba plus urtemedisin.

Abstrakt mønster 15
Abstrakt mønster 16
Abstrakt mønster 26

Smertebehandling

Vi starter alltid med helsesjekk for å kartlegge mulige årsaker til smertene dine, i eksempel muskler, ledd eller som hodepine. Svarene avgjør videre behandling, hvor vi kan benytte Scio, Papimi, Lymfedrenasje, Vakuumbehandling, Cryobehandling (kulde), infrarød sauna, magnetmatte og kostholdsveiledning.

Sår

Spesielle salver, og behandling som stimulerer kroppens egne helbredelsesprosesser, kan være en hjelp ved sår som har vanskelig for å gro.

Abstrakt mønster 21
Abstract Shape 3
Abstrakt mønster 30

Overvekt

Overvekt kan ha flere årsaker, det er ikke kun antall kalorier inn som teller. Vi kan via kostholdsveiledning og helsesjekk hjelpe deg på veien mot et lettere liv. Vi vil ha fokus på blodsukkerbalanse, en velfungerende fordøyelse, hormoner og næringsrik mat. I tillegg kan lymfedrenasje, infrarød sauna, hypnoterapi og Herba Plus urtemedisin være nyttig.

Betennelser

Hudproblemer

Betennelsprosesser er cellenes forsvar mot skade, og normalt en god ting. Men langvarige og kroniske betennelser gir smerter, skader og forringet livskvalitet. Det er da viktig å finne årsaken til betennelsen, ikke kun å dempe symptomene. Vi kan hjelpe deg via bla helsesjekk og kostholdsveiledning. Behandlinger vi har som kan hjelpe er Scio (kvantemedisin), Papimi, Infrarød sauna, lymfedrenasje, Cryo-behandling (kulde) og Herba Plus urtemedisin.

Ved hudproblemer som acne, eksem eller psoriasis jobber vi med helsesjekk for å finne fram til mulige årsaker (eks i fordøyelsen). I tillegg til kvantemedisinsk behandling kan det anbefales kostholdsveiledning, lymfedrenasje,  infrarød sauna og rensekur fra Herba Plus.

Abstract Shape 4

Trøtt og lite energi?

Lite energi kan ha mange ulike årsaker. Vi jobber derfor med helsesjekk som kan avdekke disse, og som bestemmer videre anbefalt behandling. Vi kan ta i bruk Scio (kvantemedisin), magnetmatte, kostholdsveiledning, infrarød sauna og Herba Plus urtemedin.

Abstrakt mønster 29

Rygg- og sportsskader

Rygg- og sportsskader kan bedres ved bruk av Papimi og kroppsstimulator.

Abstrakt mønster 20
Abstrakt mønster 29
Abstract%2520Pattern%25207_edited_edited.png

Psykiske plager

Sinnet og hjernen er ikke en separat del av kroppen – alt henger sammen. Nyere forskning viser link mellom tarm/fordøyelse og hjernen, via vagusnerven. Ugunstige forhold mellom, eller mangel av, visse bakteriestammer i tarmen kan forårsake bl.a. depresjon. Forskning tyder på at mange prosesser styres mer fra tarmen enn fra hjernen, som man tidligere har trodd. Derfor er det svært viktig å jobbe helhetlig med kroppen også ved psykiske plager. Vi kan gjøre dette bl.a. via generell helsesjekk, kvantemedisinsk behandling, coaching, hypnose, fargelysbehandling, kostholdsveiledning og Herba Plus urtemedisin.

Brysthelse

Ved hjelp av Medisinsk termografi kan man ta bilder av brystene, uten stråling. Avdekker bildene områder med uregelmessigheter, kan de vurderes av leger i USA som Sola Helsefarm samarbeider med.

Medisinsk termografi kan med fordel brukes forebyggende, hvor man tar bilder over flere år, og dermed tidlig kan oppdage evt endringer.

Hormonubalanser

Kan behandles med hjelp av kvantemedisin og urtetilskudd fra Herba Plus.

Nedsatt Immunforsvar

Abstract Shape 2
Abstrakt mønster 34

Virusinfeksjoner

Et nedsatt immunforsvar kan ha mange årsaker, og gi ulike symptomer. Det er viktig at man også undersøkes av lege. På Sola Helsefarm kan vi bidra med å styrke kroppen og jobbe med ubalanser som kan påvirke immunforsvaret. Et eksempel er for dårlig næringsopptak i tarmen. Vi vil starte med en generell helsesjekk, og kan jobbe videre med kvantemedisinsk behandling, kostholdsveiledning, stressmestring, infrarød sauna og Herba Plus urtemedisin.

Forskjellige virus, parasitter og mikroorganismer kan forårsake ulike problemer og plager. Vi starter alltid med en generell helsesjekk ved mistanke om infeksjon. Frekvens- og lysbehandling kan benyttes, samt kostholdsveiledning og Herba Plus urtemedisin kan være positivt å bruke i tillegg.

Abstract Shape 10

Avgiftning

Avgiftning er en viktig støtte for kroppen både forebyggende og ved ulike helseplager. Gjennom ulike behandlinger (lymfedrenasje og Herba Plus urtemedisins eget renseprogram) og verktøy (Papimi, Scio og infrarød sauna) kan man stimulere og hjelpe kroppen til å avgifte bedre. Det mest effektive kan være å bruke en vannbehandler.

Abstrakt mønster 19

Tannhelse

Tannhelsen kan påvirke hele kroppen, og infeksjoner (ofte skjulte) i tenner kan noen ganger føre til alvorlige helseproblemer. For å avdekke om det kan være en sammenheng mellom symptomer og tenner, anbefaler vi en generell helsesjekk og/eller medisinsk termografi. Vi kan også anbefale tannleger som jobber holistisk og helhetlig med kroppen. I tillegg kan man benytte kvantemedisinsk behandling, infrarød sauna og Herba Plus urtemedisin.

Abstrakt mønster 10
Abstract%20Pattern%2031_edited.png

Fertilitet og barnløshet

Par som sliter med barnløshet er en stadig økende gruppe i samfunnet. Det kan være mange årsaker til infertilitet, hos både menn og kvinner, og bør alltid utredes hos lege. På Sola Helsefarm kan vi bistå med generell helsesjekk, for å avdekke ubalanser i kroppen. I tillegg kan vi tilby kostholdsveiledning for å gi kroppen best mulig næring, som er svært viktig. I forkant av svangerskap kan også infrarød sauna, kvantemedisinsk behandling og Herba Plus urtemedisin benyttes.

Utfordringer med stress

Langtidsstress kan påvirke hele kroppen negativt, og det vil kunne gå ut over hormonproduksjon, fordøyelse og immunforsvar. Alt henger sammen! Mange tenker på stress som noe relatert til jobb og det å ha for mange ting i hodet på en gang. Men stress for kroppen kan også være for lite/dårlig søvn, blodsukkerubalanse eller at kroppen ikke får tatt opp nok næringsstoffer. Vi kan hjelpe med stressmestring ved å først, sammen med deg, kartlegge hva hovedårsaken er. I tillegg har vi ukentlige timer, samt kurs, i Mediyoga på Sola Helsefarm (som er en rolig yogaform med ulike programmer, bla for stress), i tillegg til fargelysbehandling og infrarød sauna.

bottom of page