top of page
Behandlingsutstyr

– et utvalg av hva vi kan tilby

Sola Helsefarm Klinikk åpnet i 2009, og er en fremtidsrettet helseklinikk med fokus på forebyggende helse. Vi bruker avansert teknologi til å kartlegge ulike prosesser i kroppen. Gjennom en grundig helsesjekk, og samtale med deg, fokuserer vi på mulige underliggende årsaker til dine ubalanser. Les mer om hvilke terapeuter som jobber her, og hvilke symptomer vi kan hjelpe deg med - alt fra fordøyelsesplager og ulike ubalanser, til sportsskader. Hos oss kan du bestille tid både dag og kveld.

 

På Sola Helsefarm jobber vi med hele kroppen, og anbefaler de fleste å starte med en grundig helsesjekk. Den hjelper oss å kartlegge mulige årsaker til plagene dine. Vi benytter oss av ulike apparater, undersøkelser og ikke minst samtale med deg, for å skape et helhetlig bilde av dine utfordringer. Under finner du en liste over de typiske helseutfordringene folk kommer til oss med, og hvordan vi kan bistå.

Les mer om behandlingsutstyret vårt her på vår nettside

Termografi_400.jpg

Medisinsk termografi

Medisinsk termografi benyttes ved undersøkelse av blant annet bryst og tenner/ kjeve. Bildene kan avdekke betennelser og infeksjoner. Utstyret gir ikke stråling, og kan påvise eventuelle endringer tidlig.

Du får bildene tilsendt med en kort forklaring.

Hele kroppen: 2000,-

Bryst: 1200,-

Hode/kjeve: 900,-

Annet fokusområde: 900,-

bottom of page