top of page
Sola_Helsefarm©_Fotograf_Siv_Sivertsen-

Et sted for hele deg

fordi vi bryr oss

papimi_focus_3.jpg
smerter
AEnB2Upls-qF1QDebfhLt9MoTpzcwV8QuTM4oPyQX97a0sQ1AmgbF02KhSIYeoq0bXKvvF2d46EytTBsfeo7JKyxdd
AEnB2Upls-qF1QDebfhLt9MoTpzcwV8QuTM4oPyQX97a0sQ1AmgbF02KhSIYeoq0bXKvvF2d46EytTBsfeo7JKyxddzSeQ02bQ68
Vi vil hjelpe deg

– mange har blitt bedre hos oss

Sola Helsefarm Klinikk åpnet i 2009, og er en fremtidsrettet helseklinikk med fokus på forebyggende helse. Vi bruker avansert teknologi til å kartlegge ulike prosesser i kroppen. Gjennom en grundig helsesjekk, og samtale med deg, fokuserer vi på mulige underliggende årsaker til dine ubalanser. Les mer om hvilke terapeuter som jobber her, og hvilke symptomer vi kan hjelpe deg med - alt fra fordøyelsesplager og ulike ubalanser, til sportsskader. Hos oss kan du bestille tid både dag og kveld.

 

På Sola Helsefarm jobber vi med hele kroppen, og anbefaler de fleste å starte med en grundig helsesjekk. Den hjelper oss å kartlegge mulige årsaker til plagene dine. Vi benytter oss av ulike apparater, undersøkelser og ikke minst samtale med deg, for å skape et helhetlig bilde av dine utfordringer. Under finner du en liste over de typiske helseutfordringene folk kommer til oss med, og hvordan vi kan bistå.

Les mer om behandlingsutstyret vårt her på vår nettside. Ta også turen innom nettbutikken vår, vi har gode eteriske oljer, urteprodukter og kosttilskudd

bottom of page